Фінал плей-офф НБА: «Голден Стейт» проти «Клівленда»

Фінал плей-офф НБА: «Голден Стейт» проти «Клівленда»

Укрінформ
Сьогодні вночі перший матч протистояння Леброна Джеймса з кращим клубом НБА.

Сьогодні о 04:00 в каліфорнійському Окленді зіграють перший матч фінальної серії (до чотирьох перемог) плей-офф Національної баскетбольної асоціації (НБА). «Голден Стейт Ворріорз» на своєму майданчику прийматиме «Клівленд Кавальєрз». Про це повідомляє Укрінформ.

Ці клуби третій рік поспіль розігрують титул чемпіона НБА. В 2015-у переміг «Голден Стейт» 4:2. В 2016-у «Клівленд» взяв реванш 4:3, причому поступався під час серії 1:3.

В цьому сезоні суперники без проблем дійшли до фіналу. Фаворитом протистояння аналітики називають «Ворріорз». Там одразу кілька блискучих баскетболістів – Стеф Каррі, Кевін Дюрант, Дреймонд Грін, які здатні самотужки вирішити долю одного матчу.

Сила «Кавальєрз» - це найвеличніший баскетболіст сучасності Леброн Джеймс. Саме від його генія, настрою і самопочуття залежатиме результат спротиву «Клівленда». Якщо Джеймс і цього  разу забезпечить титул «Кавальєрз», то затьмарить самого Майкла Джордана.

Фаворитом першого матчу букмекери вважають «Голден Стейт». На його перемогу дають 1.3. Перемогу «Клівленда» оцінили у 3.5. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-