Андрій Павелко прокоментував матч ветеранів між збірними України та Грузії

Андрій Павелко прокоментував матч ветеранів між збірними України та Грузії

Відео
Укрінформ
Президент ФФУ Андрій Павелко поділився враженнями після товариського матчу ветеранів футболу України та Грузії, який відбувся у минулі вихідні у Києві.

- Такі матчі - це можливість поспілкуватися з нашими ветеранами і ще раз згадати минулі роки та легенд футболу наших двох країн. Збірні України та Грузії завжди викликають багату зацікавленість серед уболівальників. Я був зі збірною ветеранів у Маріуполі та інших містах - скрізь велика кількість уболівальників приходить.

Нагадаємо, гала-матч легенд українського та грузинського футболу на підтримку дружби та партнерства двох країн відбувся 20 травня на столичному НСК "Олімпійський" і закінчився мінімальною перемогою збірної ветеранів України. Єдиний м’яч у поєдинку на 15-й хвилині забив Сергій Назаренко з подачі Олексія Михайличенка.

Короткий відеозвіт зустрічі:

Наступний матч збірна футбольних ветеранів України проведе 30 травня проти збірної Угорщини на стадіоні "Авангард" в Ужгороді, на якому 25 років тому команди цих двох країн вперше зустрілись в офіційному поєдинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-