Прем'єр-ліга:

Прем'єр-ліга: "Сталь" програла "Дніпру" у Дніпрі

Укрінформ
Футболісти "Сталі" з Кам'янського з мінімальним рахунком 0:1 поступилися "Дніпру" у поєдинку 30-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги.

Автором вирішального голу на стадіоні "Метеор" у Дніпрі став Денис Баланюк, який відзначився на 42-й хвилині, повідомляє Укрінформ.

На неділю, 21 травня, заплановано чотири матчі. "Карпати" у Львові зійдуться з полтавською "Ворсклою" (14.00), донецьке дербі "Шахтар" - "Олімпік" пройде на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського (17.00), київське "Динамо" зустрінеться з луганською "Зорею" на НСК "Олімпійський" (19.30), а у гості до "Олександрії" завітає одеський "Чорноморець" (19.30).

Нагадаємо, у стартовому матчі туру завдяки голам Адерінсола Есеола (68-ма хвилина) та Артема Сітала (77) "Зірка" у Кропивницькому обіграла луцьку "Волинь" - 2:0.

Турнірне становище:

перша шістка - "Шахтар" - 78 очок, "Динамо" - 61, "Зоря" - 45, "Олімпік" - 42, "Олександрія" - 37, "Чорноморець" - 37;

друга шістка - "Сталь" - 37, "Ворскла" - 35, "Зірка" - 34, "Карпати" - 24, "Дніпро" - 22, "Волинь" - 7.

Нагадаємо, на другому етапі чемпіонату України перші шість клубів у два кола змагаються за медалі та місця в єврокубках, решта 6 команд визначать двох аутсайдерів, які залишать Прем'єр-лігу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-