Турнір в Римі: Світоліна зіграє проти Мугуруси

Турнір в Римі: Світоліна зіграє проти Мугуруси

Укрінформ
Аби вийти у фінал українка спробує взяти реванш у іспанки за нещодавню поразку в Індіан-Веллсі. 

Перша ракетка України Еліна Світоліна за вихід у фінал грунтового турніру WTA Premier 5 в Римі посперечається з кращою тенісисткою Іспанії Гарбінє Мугурусою. Про це повідомляє Sport Arena.

У 1/4 фіналу турніру в Римі Еліна Світоліна вперше в кар'єрі обіграла Кароліну Плішкова - 6:2, 7:6 (9). Цією перемогою українка гарантувала собі повернення в топ-10 рейтингу WTA, а також підвищення до другого рядка у Чемпіонській гонці.

У дебютному півфіналі Italian Open уродженка Одеси зустрінеться з Гарбінє Мугурусою, яка переграла Вінус Вільямс - 6:2, 3:6, 6:2. У разі перемоги над іспанкою наша тенісистка вийде в свій другий фінал на рівні Premier 5 після тріумфального виступу в Дубаї в лютому.

Гарбінє Мугуруса веде за особистими зустрічами 3:2. Єдиний матч на грунті в кваліфікації Ролан Гаррос-2012 виграла Гарбінє. Остання очна дуель в четвертому колі Індіан-Веллса також завершилася не на користь Світоліної - 6:7 (5), 6:1, 0:6.

Якщо Еліна зможе взяти реванш за березневу поразку, вона вибереться на першу сходинку Race to Singapore. Вихід у фінал також підніме харків'янку на найвище в кар'єрі дев'яте місце рейтингу WTA.

Півфінал Світоліна - Гарбінє Мугуруса відбудеться сьогодні приблизно о 18:00 за Києвом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-