Головне, аби фінал Кубку України пройшов без провокацій – Степаненко

Головне, аби фінал Кубку України пройшов без провокацій – Степаненко

Укрінформ
Лідер «Шахтаря» очікує на повні трибуни у Харкові. 

Півзахисник «Шахтаря» Тарас Степаненко поділився очікуваннями від матчу фіналу Кубка України проти «Динамо». Про це він розповів телеканалу «Футбол 1».

«Ми дуже серйозно готуємося, всі серйозно налаштовані. Зрозуміло, що зараз в Харкові стадіон «Металіст» - це наша домашня арена. Думаю, багато людей приїде з Донбасу, трибуни заповняться. Зрозуміло, що такий клуб, як «Динамо», ставить перед собою максимальні цілі. Вони гратимуть на перемогу, так само, як і ми. Ми хочемо поповнити колекцію трофеїв «Шахтаря», і це нормально», - сказав Степаненко.

На думку лідера «Шахтаря», у середу гратимуть два гранда українського футболу, тому повинен бути хороший матч. «Головне, щоб він пройшов без якихось провокацій. Всі повинні думати про футбол - гравці, тренери, судді. Вболівальники від цього тільки виграють», - висловив побажання Степаненко.

«Шахтар» зіграє з «Динамо» у фіналі Кубка України 17 травня о 21:00. Організатори запевнюють, що на матчі буде аншлаг. Стадіон «Металіст» вміщує понад 38 тисяч глядачів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-