Чемпіонат України з футболу:

Чемпіонат України з футболу: "Динамо" програло у Києві "Олімпіку"

Укрінформ
Срібні призери чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги - футболісти київського Динамо" програли сьогодні у матчі  29-го туру національної першості донецькому "Олімпіку" - 1:2. 

М'ячі на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського забили: Михайло Сергійчук (8-ма хвилина), Антон Поступаленко (63) - у донеччан; Микита Бурда (90+5) - у киян, повідомляє Укрінформ.

У паралельній зустрічі луганська "Зоря" на "Славутич-Арені" у Запоріжжі  переграла "Олександрію" - 1:0. Гол в активі Рафаеля Форстера (51, з пенальті).

 У складі олександрійців за фол останньої надії на 40-й хвилині був вилучений голкіпер Андрій Новак.   

У суботу відбудеться ще один поєдинок. "Чорноморець" в Одесі зустрінеться з чемпіоном України - донецьким "Шахтарем" (початок о 19.30, транслює телеканал "2+2"). 

У неділю, 14 травня, полтавська "Ворскла" протистоятиме "Зірці" з Кропивницького (14.00, "Футбол 1"), а "Дніпро" зійдеться з львівськими "Карпатами" (19.30, "2+2").

Розпочався тур у п'ятницю. Аутсайдери чемпіонату - футболісти "Волині" поступилися на власному полі кам'янській "Сталі" - 0:1. 

Вирішальний м'яч на луцькому стадіоні "Авангард" на 18-й хвилині забив Роман Дебелко. На 44-й хвилині у складі господарів поля вилучений Сергій Логінов.

Зазначимо також, що в день цієї гри з "Волині" було знято 6 очок у турнірній таблиці ЧУ через невиконання рішення дисциплінарного комітету ФІФА з приводу виплати боргу перед екс-футболістом команди Сашею Стевичем, який грав за луцький клуб у 2010-2013 роках.

Турнірне становище:

перша шістка - "Шахтар" - 75 очок, "Динамо" - 61, "Зоря" - 45, "Олімпік" - 42, "Олександрія" - 37, "Чорноморець" - 37;

друга шістка - "Сталь" - 37, "Ворскла" - 34, "Зірка" - 30, "Карпати" - 21, "Дніпро" - 19, "Волинь" - 7.

Нагадаємо, на другому етапі чемпіонату України перші шість клубів у два кола змагаються за медалі та місця в єврокубках, решта 6 команд визначать двох аутсайдерів, які залишать Прем'єр-лігу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-