Бажаю «Динамо» ще 90 років захоплюючого футболу – президент УЄФА

Бажаю «Динамо» ще 90 років захоплюючого футболу – президент УЄФА

Укрінформ
Александер Чеферін привітав київський клуб з ювілеєм.

Президент Європейського футбольного союзу (УЄФА) Александер Чеферін привітав київське «Динамо» з 90-річчям. Про це повідомляє офіційний сайт «Динамо».

«Дев'яносто років захоплюючого футболу - це видатне досягнення для футбольного клубу, і я радий висловити вам щирі вітання і найкращі побажання з нагоди цієї знаменної події. З роками футбольний клуб «Динамо» ріс і перетворювався в успішну команду, яка виступає на найвищому міжнародному рівні. Ви - постійні учасники європейських клубних змагань, які завжди демонструють на полі командну єдність, технічні навички і щиру відданість грі і вірним уболівальникам», - сказав Чеферін.

Президент УЄФА згадав і про видатного динамівського тренера Валерія Лобановського: «Звичайно ж, необхідно віддати належне внеску Валерія Лобановського, а також команд, що грали під його керівництвом в 1970-х, 1980-х і 1990-х роках. Його новаторство і лідерські якості ще довго матимуть міцну спадщину не тільки в Україні, а й по всій Європі і за її межами. З ювілеєм всіх вас - тренерів, керівництво клубу, гравців і офіційних осіб! Бажаю вам ще дев'яносто років захоплюючого футболу. Ви це воістину заслужили».

Також клуб привітав президент України Петро Порошенко. Він заявив, що перемоги «Динамо» увійдуть в історію українського спорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-