Стіверн: Джошуа занадто

Стіверн: Джошуа занадто "зелений" для Кличка

Укрінформ
Екс-чемпіон світу WBC з боксу у суперважкій вазі канадець Бермейн Стіверн вважає, що чемпіону IBF в цій же ваговій категорії британцю Ентоні Джошуа не вистачить досвіду, аби перемогти Володимира Кличка.

За словами Стіверна, як повідомляє Boxingnews, задавити українця своєю агресією у Джошуа не вийде. 

"Вважаю, що Джошуа ще занадто "зелений" для Кличка. Я вболіватиму за Джошуа і сподіваюся, що він переможе, але думаю, що Кличко його поб'є. Задавити Кличка своєю агресією у нього не вийде, оскільки ефективно першим номером проти Володимира можна працювати лише у стилі Майка Тайсона чи, принаймні, Леймона Брюстера. Не думаю, що Джошуа зможе так підсаджуватися і працювати корпусом, як вони", - сказав Бермейн Стіверн.

На питання про те, що він може сказати тим уболівальникам, які вважають, що коли вже вже Ф'юрі переміг Кличка, то  Джошуа зробить це поготів, Стіверн відповів: "У Ф'юрі та Джошуа абсолютно різні стилі. Ф'юрі - величезний хлопець, який рухається, як середньоваговик. Крім того, я вважаю, що Кличко дав Ф'юрі "залізти собі в голову". А ось Джошуа, думаю, побив би Ф'юрі, оскільки не дав би йому задурити себе своїми витівками. В цьому плані Джошуа сильніший за Кличка ".

Нагадаємо, бій між Володимиром Кличком та Ентоні Джошуа відбудеться 29 квітня року у Лондоні на стадіоні "Вемблі". На кону у поєдинку двох олімпійських чемпіонів стоятимуть пояси IBF, IBO та титул "суперчемпіона" WBA.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-