Порошенко привітав учасників

Порошенко привітав учасників "Ігор нескорених"

Фото, відео
Укрінформ
Президент України привітав учасників Ігор нескорених, що відбулися у Києві

Президент України взяв участь у церемонії закриття "Ігор нескорених" у Києві. Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Петро Порошенко подякував усім 114 учасникам Ігор - військовослужбовцям та ветеранам, які зазнали травм або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов'язку.

"Як Президент, як Верховний Головнокомандувач від імені народу України я щиро дякую вам, дорогі воїни, за ваш жертовний внесок у захист України. Сьогодні відбувається надзвичайно важлива подія - Україна вперше бере участь в "Invictus Game", але мені набагато більше подобається смачна українська назва "Ігри нескорених", бо саме нескореною є  наша нація, саме нескореним є наш народ, саме нескореною є наша держава. Тому абсолютно природньо є те, що ми сьогодні відзначаємо та обираємо кращих із кращих, які гідно будуть представляти в вересні в Канаді нашу з вами нескорену державу", - сказав Президент на церемонії.

Він також подякував українським бійцям за мужність та відвагу під час захисту нашої країни від російської агресії на Сході України. 

"Я щиро дякую Вам воїни, за Ваш жертовний внесок в захист Батьківщини. Вашими зусиллями ми побудували нову армію. Вашими зусиллями ми не віддамо жодного клаптика української землі ворогу і вашими зусиллями разом з зусиллями українських дипломатів ми повернемо український Донбас і український Крим", - додав Порошенко. 

Як відомо, у вересні до Торонто на "Ігри нескорених" прибудуть 550 бійців із 17 країн. Україна на цих змаганнях буде представлена вперше - у її збірній буде п'ятнадцять учасників.

Фото: Михайла Марківа

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-