У Києві стартували

У Києві стартували "Ігри нескорених"

Фото
Укрінформ
На столичному легкоатлетичному манежі спорткомплексу "Атлет" у суботу пройшла церемонія відкриття перших Національних "Ігор нескорених", у яких беруть участь 114 бійців.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Ігри нескорених" - це міжнародні змагання для військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов'язку.  

“Кожен з вас вже є переможцем. Ви перемогли себе, перемогли обставини. Перемогли захищаючи нашу державу від збройної агресії Російської Федерації, там на сході України. Своєю силою волі ви показуєте приклад нашій молоді, як діяти та гідно долати нелегкі обставини. Зичу перемоги та гарної спортивної боротьби. Впевнений ви достойно відстоюєте честь України на Іграх Інвіктус в Торонто”,-  наголосив міністр молоді та спорту Ігор Жданов у своєму зверненні до спортсменів.

Крім того, підтримати учасників разом з їх рідними та гостями спортивного свята прийшли віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе та заступник міністра оборони України генерал-майор Олег Шевчук.

Зазначається, що змагання проходитимуть відразу на трьох локаціях — спорткомплексі “Атлет”,  басейні "ЦСК ЗСУ" та Трухановому  острові у 6 спортивних дисциплінах – легка атлетика, веслування на тренажерах, велоспорт на шосе, пауерліфтинг, плавання та стрільба з лука.

 Цими змаганнями завершується відбір кандидатів до збірної України. Восени 2017 року  вперше  15 українців представлять державу на міжнародних спортивних змаганнях для військовослужбовців і ветеранів із обмеженими фізичними можливостями "Invictus Games", що пройдуть у Канаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-