"Хокейне містечко" створить атмосферу дружньої підтримки збірної України - Брезвін

Відео
Укрінформ
Президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін під час урочистого відкриття хокейної фан-зони на площі перед Палацом спорту розповів про головну мету створення такого містечка.

Анатолій Брезвін під час відкриття хокейної фан-зони в інтерв’ю каналу XSPORT.ua повідомив, що організатори "Хокейного містечка" намагалися створити атмосферу сімейного свята та дружньої підтримки збірної України.

- Ми бачимо, що свято вдалося. Ми хотіли показати, що хокей - це сімейне дозвілля, а не тільки спорт або сама гра, не тільки результати і очки. Це можливість відпочити в колі родини на матчі чемпіонату світу. Для цього ми і зробили таку зону відпочинку, куди можуть прийти діти, батьки, дідусі та бабусі спільними зусиллями створити цю дружню атмосферу підтримки для нашої збірної. А від нашої збірної ми очікуємо красивої, змістовної гри.

Нагадаємо, 20 квітня відбулося урочисте відкриття фан-зони "Хокейне містечко" до чемпіонату світу з хокею у дивізіоні 1А, який пройде у київському Палаці спорту з 22 по 28 квітня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-