Перша ракетка світу Серена Вільямс вагітна

Перша ракетка світу Серена Вільямс вагітна

Фото
Укрінформ
Невдовзі вона може призупинити кар’єру чи взагалі залишити теніс. 

Найсильніша тенісистка світу Серена Вільямс сьогодні оприлюднила фото, яким фактично зізналась у вагітності. На фото вона вказала, що пішов 20 тиждень вагітності. Про це повідомив телеканал ESPN.

Американка наразі не робила офіційних заяв, але і так зрозуміло, що її спортивне майбутнє під питанням. 35-річна Серена або призупинить кар’єру, або ж взагалі залишить теніс. Якщо вірити інформації з фото, через 4 місяці вона і її наречений Алексіс Оганян стануть батьками.

Цікаво, що інша екс-перша ракетка світу Вікторія Азаренко також перебувала в подібній ситуації. В грудні вона народила і зараз готується аби повернутися на корт. Щоправда білоруска молодша за Серену, їй лише 28 років. Інший приклад – Кім Клійстерс. Знаменита бельгійка також призупиняла кар’єру через вагітність і згодом поверталась. Втім, Клійстерс була ще молодшою – 24 роки.

Нагадаємо, що Серена не виступає з січня цього року. Причину вона не повідомляла. На рахунку Серени Вільямс 23 перемоги на турнірах Grand Slam та 4 золоті олімпійські медалі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-