Наступного тижня приймуть новий формат чемпіонату УПЛ

Наступного тижня приймуть новий формат чемпіонату УПЛ

Укрінформ
Рішення приймуть клуби та робоча група УПЛ.

Керівництво української Прем’єр-ліги (УПЛ) наступного тижня збере робочу групу, яка повинна прийняти новий формат футбольного чемпіонату на сезон-2017/18. Про це повідомляє Sport Arena.

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий пояснив, що на засідання робочої групи запрошені керівники клубів та тренери команд УПЛ і першої ліги. Також в дискусії навколо нового формату візьмуть участь керівники департаментів ФФУ та головний тренер національної збірної Андрій Шевченко. Орієнтовна дата засідання – 24 квітня.  

Минулого тижня керівництво УПЛ розіслало своїм учасникам п’ять проектів формату наступного чемпіонату. Кожен клуб має обрати свій варіант, при цьому можна вносити свої зауваження та пропозиції. Усі п’ять пропозицій розраховані на 12 команд і на поділ учасників на дві чи три групи після першого етапу. Різниця форматів лише в кількості та формулі стикових матчів.

Нагадаємо, що нинішній чемпіонаті проводять за схожою формулою – 12 команд і поділ на дві групи після першого етапу. Перша група веде боротьбу за титул, медалі і євро кубки, друга – за виживання. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-