"Чорноморець" переміг "Олександрію" у грі за зону єврокубків

Укрінформ
Футболісти одеського "Черноморця" здолали у неділю "Олександрію" (1:0) у заключному матчі 25-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги.

Переможний м'яч на стадіоні "Ніка" в Олександрії на 83-й хвилині після подачі кутового забив Дмитро Коркішко, повідомляє Укрінформ.

На 90+3 хвилині арбітр вилучив з поля Олексія Хобленка ("Чорноморець").

"Волинь" обіграла в Луцьку   кропивницьку "Зірку" (1:0). Гол на рахунку Сергія Петрова, який на 32-й хвилині використав вихід віч-на-віч з голкіпером гостей Євгеном Пастом.

На 67-й хвилині у складі кропивничан вилучений Дмитро Білоног.

Нагадаємо, у п'ятницю київське "Динамо" обіграло луганську "Зорю" (1:0). М'яч на "Славутич-Арені" у Запоріжжі на 39-й хвилині забив Денис Гармаш. 

У суботу донецький "Шахтар" розгромив у Києві земляків з "Олімпіка" - 4:0. Голи:  Тайсон (7), Бернард (37), Виктор Коваленко (58) та Факундо Феррейра (61, з пенальті).

Ще дві зустрічі завершилися внічию 0:0. Так зіграли "Дніпро" з кам'янською "Сталлю" та "Ворскла" з львівськими "Карпатами".

Турнірне становище після 25-ти турів:

перша шістка - "Шахтар" - 66 очок, "Динамо" - 55, "Зоря" - 41, "Олімпік" - 35, "Олександрія" - 34, "Чорноморець" - 34;

друга шістка - "Ворскла" - 28, "Сталь" - 28, "Зірка" - 26, "Карпати" - 18, "Волинь" - 13, "Дніпро" - 12.

Нагадаємо, на другому етапі чемпіонату України перші шість клубів у два кола змагаються за медалі та місця в єврокубках, решта 6 команд визначать двох аутсайдерів, які залишать Прем'єр-лігу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-