Джошуа з'їдає цілу курку на вечерю, готуючись до бою з Кличком

Джошуа з'їдає цілу курку на вечерю, готуючись до бою з Кличком

Укрінформ
Дієтолог чемпіона світу за версією IBF у суперважкій вазі Ентоні Джошуа Марк Еллісон розповів про те, чим харчується британець перед боєм з українцем Володимиром Кличком.

Елісон, зокрема, повідав, що Джошуа на вечерю з'їдає цілу курку, повідомляє Boxingnews

"Кожного дня Джошуа проводить по два тренування тривалістю в 3-4 години і витрачає неймовірно велику кількість енергії. Її треба відновлювати. Типовий сніданок Ентоні - п'ять яєць, два тости з цільнозернового хліба, грецький йогурт і фрукти, а також склянка яблучного соку. На ланч Джошуа їсть два філе лосося, дві печені картоплини і салат з квасолі. Обід у нього досить легкий - фруктовий салат, грецький йогурт та мюслі. Зате вечеря у британського чемпіона щільна. Вона складається з цілої курки (без шкіри), лаваша, картопляного пюре, овочей та апельсинового соку ", - оголосив меню Еллісон.

Нагадаємо, бій Кличко - Джошуа відбудеться на лондонському стадіоні "Вемблі" 29 квітня. Наживо за поєдинком, на кону в якому стоятимуть титули чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями IBF, WBA Super та IBO, зможуть спостерігати 90 тисяч глядачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-