Український свінгмен Святослав Михайлюк виставив свою кандидатуру на драфт НБА

Український свінгмен Святослав Михайлюк виставив свою кандидатуру на драфт НБА

Фото
Укрінформ
Український свінгмен, третьокурсник Канзаського університету 19-річний Святослав Михайлюк виставив свою кандидатуру на майбутній драфт НБА.

Святослав Михайлюк візьме участь в серії тренувань і великому перегляді для всіх команд НБА и прийме остаточне рішення до 24 травня. Про це повідомляє Планета баскетболу із посиланням на офіційний сайт Університету Канзасу.

Український професійний баскетболіст навчається в Канзаському університеті (США) з 2013 року і є атакуючим захисником студентської команди "Канзас Джейхокс" (Kansas Jayhawks).

На чемпіонаті Європи з баскетболу 2013 серед 16-річних Святослав виступав за збірну України та увійшов до символічної п'ятірки U16 чемпіонату. За результатами турніру він набирав у середньому 25,2 очки, 8,0 підборів та 3,4 результативні передачі за одну гру.

22 грудня 2016 року Михайлюк провів свій найрезультативніший матч сезону проти UNLV, набравши 20 очок, 6 підбирань, 2 передачі та 2 перехоплення,  провів 4 з 6 трьохочкових кидків. У своєму третьому сезоні в Канзасі українець проводив в середньому 27,3 хвилини за матч, за які встигав записати до свого активу 9,8 очок, 3 підбирання та 1,3 передачі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-