Кращі українські тенісистки представлятимуть країну у матчі Кубка Федерації

Кращі українські тенісистки представлятимуть країну у матчі Кубка Федерації

Фото
Укрінформ
Українські тенісистки Еліна Світоліна, Леся Цуренко, Ольга Савчук та Надія Кіченок візьмуть участь у матчі плей-офф Світової групи Кубка Федерації проти збірної команди Німеччини.

Поєдинок між збірними командами України та Німеччини буде проходити у тенісному комплексі Porshe Arena  (Штутгарт, Німеччина) 22-23 квітня.

Капітан збірної команди України з тенісу Михайло Філіма заявив на матч той же склад команди, який здобув перемогу у матчевій зустрічі 1-го раунду другої Світової групи Кубка Федерації проти збірної Австралії у харківському Палаці спорту "Локомотив" у лютому цього року. 

Читайте також: Німеччина і Україна назвали склади на матч Кубка Федерації

Еліна Світоліна у статусі професіонала грає з 2010 року, 13-та у поточному рейтингу в одиночному розряді, у 2012 році дебютувала у Кубку Федерації.

Леся Цуренко у статусі професіонала грає з 2007 року, 43-я у поточному рейтингу в одиночному розряді, у 2011 році дебютувала у Кубку Федерації.

Читайте також: Україна поступилася Португалії у матчі Кубка Девіса

Ольга Савчук у статусі професіонала грає з 2004 року, 323-я у поточному рейтингу в одиночному розряді, у 2004 році дебютувала у Кубку Федерації.

Надія Кіченок у статусі професіонала грає з 2007 року, 594-та у поточному рейтингу в одиночному розряді, у 2010 році дебютувала у Кубку Федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-