Президент «Полтави» обіцяє розпустити команду і звинувачує ФФУ

Президент «Полтави» обіцяє розпустити команду і звинувачує ФФУ

Укрінформ
В українському футболі черговий гучний скандал.

Президент клубу першої ліги «Полтава» Леонід Соболєв скандально відреагував на перенесення, а потім і відміну чвертьфінального матчу Кубку України його команди проти «Шахтаря». Про це він розповів сайту Footboom.

«Завтра о 15:00 усі футболісти клубу, а також тренери отримають повний розрахунок. Гравцям у повному обсязі виплатять зарплату за березень і нададуть статус вільних агентів. Зауважу, що у нас не було заборгованостей. Це не емоційне рішення. Усі питання до ФФУ, яка, порушив усі норми, незрозуміло чим керувалась і змусила нас грати на іншій арені. Поле «Локомотива» на 70 відсотків вкрито травою. Працівники клубу старалися, до них у мене немає претензій», - заявив Соболєв.

За словами президента «Полтави» в УПЛ є набагато гірші поля, але там чомусь не забороняють грати. Так він натякнув на нещодавню гру на одеському стадіоні «Чорноморець», де поле майже не мало газону.

До речі, раніше президент «Полтави» вже п’ять разів погрожував закрити клуб і знятися із чемпіонату. Але кожного разу не доводив справу до кінця.

Нагадаємо, що вчора ФФУ зобов’язала «Полтаву» перенести чвертьфінальний матч Кубку України зі свого стадіону «Локомотив» на іншу полтавську арену, на якій грає «Ворскла». Причина – незадовільний стан поля. Втім, керівництво «Полтави» відмовилось виконувати це рішення. Сьогодні матч «Полтава» - «Шахтар» відмінили. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-