Візерспун: У бою з Кличком Джошуа має битися у стилі Фрейзера

Візерспун: У бою з Кличком Джошуа має битися у стилі Фрейзера

Укрінформ
Колишній дворазовий чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBC та WB 59-річний американецьТім Візерспун дав пораду молодому британцю Ентоні Джошуа перед боєм із досвідченим українцем Володимиром Кличком.

Візерспун вважає, що Джошуа слід боксувати у стилі легендарного американського боксера Джо Фрейзера, тобто на близькій дистанції, повідомляє Boxingnews

"Джошуа, незважаючи на свій високий зріст, має постійно йти в інсайд, як Джо Фрейзер, а якщо Кличко буде його там в'язати в клінчах, це лише дасть британцеві додаткові бали в очах суддів. Так, Джошуа може нокаутувати Кличка і з дальньої дистанції, але у ближньому бою шанси зробити це у нього будуть значно вищими. Найбільша слабкість Кличка - невміння битися на ближній дистанції", - сказав Візерспун.

Нагадаємо, поєдинок Кличко - Джошуа відбудеться 29 квітня на знаменитому лондонському стадіоні "Вемблі". Наживо за боєм, на кону в якому стоятимуть титули чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями IBF, WBA Super та IBO, зможуть спостерігати 90 тисяч глядачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-