ATP: Роджер Федерер став переможцем

ATP: Роджер Федерер став переможцем "Мастерса" в Маямі

Відео
Укрінформ
Швейцарський тенісист Роджер Федерер став переможцем турніру АТР серії "Мастерс" в Маямі (Флоріда, США), отримав перемогу у фінальному поєдинку над іспанцем Рафаелєм Надалем.

Поєдинок Федерер (4) - Надаль (5) відбувся у минулі вихідні, тривав 1 год 35 хв і закінчився перемогою швейцарського тенісиста з рахунком 6:3, 6:4.

Роджеру Федереру дуже допомагає правильний настрій перед поєдинками, про це він розповів в післяматчевих коментарях журналістам atpworldtour

- Я намагався нагадати собі грати без напруги і сміливо діяти під час складних моментів. Думаю, мені це вдалося. Останні чотири тижні стали великим випробуванням для мене, тому що весь час потрібно було зберігати зосередженість. Думаю, мені це вдалося, і я дуже щасливий.

Отримана перемога у турнірі ATP 1000 Masters в Маямі (США) дозволила Роджеру Федереру піднятись на 4-ту позицію (5305) у загальному рейтингу ATP, Рафаель Надаль (4735) зайняв 5-ту.

Зараз швейцарська тенісна зірка планує зробити перерву і відпочити перед виступами у турнірі "Ролан Гаррос", який розпочнеться у Франції наприкінці травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-