Ребров: Хорвати не дали зіграти Ярмоленку

Ребров: Хорвати не дали зіграти Ярмоленку

Укрінформ
Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров поділився думками про відбірковий матч чемпіонату світу-2018 у Загребі, в якому збірна України мінімально поступилася хорватам (0:1).

Наставник киян, зокрема, підкреслив, що господарі поля не дали зіграти лідерові нашої команди Андрію Ярмоленку, повідомляє Zbirna.com

"Усі розуміли, що нам протистоїть сильний суперник - думаю, найсильніший у групі. Втім, на мій погляд, хорвати не показали всього свого потенціалу, і в цьому заслуга футболістів збірної України. Нагода зачепитися за очки була. Вважаю, що нічого страшного не сталося. у другому колі ми прийматимемо на своєму полі і Туреччину, і Хорватію, тому шанси поборотися за путівку на чемпіонат світу, як і раніше, залишаються... Хорвати не дали зіграти Андрію Ярмоленку, оскільки знали, що в разі його нейтралізації шанси збірної України істотно знизяться", - сказав Ребров.

Нагадаємо турнірне становище у відбірковій групі I ЧС-2018 після п'яти турів: Хорватія - 13 очок, Ісландія - 10, Україна - 8, Туреччина - 8, Фінляндія - 1, Косово - 1.

6-й тур пройде 11 червня. Відбудуться поєдинки Фінляндія - Україна, Ісландія - Хорватія та Косово - Туреччина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-