Президент ФФУ подякував футбольним уболівальникам за підтримку збірної

Президент ФФУ подякував футбольним уболівальникам за підтримку збірної

Відео
Укрінформ
Президент Федерації футболу України Андрій Павелко під час зустрічі з журналістами прокоментував участь української збірної у матчах ЧС-2018, окреслив проблеми та задачі розвитку сучасного українського футболу.

Президент ФФУ Андрій Павелко подякував футбольним уболівальникам, які у великій кількості приїхали до Хорватії підтримати українську збірну. До Фінляндії добиратися буде складніше, але робота у цьому напрямку ведеться і вже зараз обговорюються організаційні питання.

Також Андрій Падалко акцентував увагу на системному підході у відборі професійних кадрів через футболістів-аматорів, який в Україні зараз відсутній, але який потрібно налагодити. І в цьому плані вже проводиться величезна робота з міністерствами і місцевими органами влади щодо забезпечення місць і шкіл якісними стадіонами відповідно до європейських стандартів.

Щодо підтримки юних українських футболістів у Криму, була досягнута домовленість з УЄФА про гуманітарну негрошову допомогу у вигляді реквізитів, адже Крим – це Україна, і УЄФА це розуміє.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-