Маркевич: У найближчих трьох матчах нашій збірній треба мінімум 7 очок

Маркевич: У найближчих трьох матчах нашій збірній треба мінімум 7 очок

Укрінформ
Голова комітету національних збірних Федерації футболу України Мирон Маркевич вважає, що у відборі ЧС-2018 нашій команді у трьох найближчих матчах необхідно брати мінімум 7 очок.

Головна причина поразки збірної України у Загребі (0:1), на думку Маркевича, в тому, що її суперник - команда Хорватії має більший досвід, повідомляє Zbirna.com

"У балканців гравці досвідченіші, ніж у нас, і це, думаю, у кінцевому підсумку зіграло головну роль. Тим більше що у "синьо-жовтих" на поле вийшов Микола Матвієнко, для якого це був дебют у національній команді. Захисну лінію довелося перебудовувати . У такому поєднанні наша оборона ще ніколи не виступала. Не варто забувати, що після травми не мав достатньої ігрової практики Кравець, відчувалося, особливо у першому таймі, що не в тонусі Коноплянка. Але навіть за всіх цих складнощів тренерський штаб вийшов із ситуації з честю. Так, взяти очки не вийшло, але перспектива є - це однозначно... Найближчі три гри - проти Фінляндії, Туреччини та Ісландії - стануть визначальними. У цих зустрічах необхідно брати як мінімум сім очок", - сказав Мирон Маркевич.

Нагадаємо турнірне становище після п'яти турів: Хорватія - 13 очок, Ісландія - 10, Україна - 8, Туреччина - 8, Фінляндія - 1, Косово - 1.

6-й тур пройде 11 червня. Відбудуться поєдинки Фінляндія - Україна, Ісландія - Хорватія та Косово - Туреччина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-