Готовий запропонувати Реброву новий контракт – Суркіс

Готовий запропонувати Реброву новий контракт – Суркіс

Укрінформ
Президент «Динамо» не має планів замінити головного тренера команди.

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс зізнався, що й надалі бачить Сергія Реброва головним тренером команди. Про це він розповів програмі «ПроФутбол».

«Я не розмовляв з жодним з тренерів, як пишуть в інтернеті – ні з Хацкевичем, ні з Лужним, ні з Калитвинцевим. Ні з ким не розмовляв. Коли завершиться чемпіонат, ми сядемо за стіл переговорів з Сергієм Ребровим, аби прийняти рішення. Я пропонував йому взимку контракт, але він запропонував допрацювати свою нинішню угоду, а потім приймати рішення», - заявив Суркіс.

За словами президента «Динамо», усе залежить від того, чи є у Реброва мотивація далі працювати з командою. В наступному сезоні перед «Динамо» стоятимуть великі цілі – перемога в чемпіонаті і потрапляння в Лігу чемпіонів. Мета цього сезону – перемога в Кубку України.

Нагадаємо, Сергій Ребров очолив «Динамо» в квітні 2014 року. За цей час він двічі переміг з командою в чемпіонаті України, виграв Кубок України і дійшов до чвертьфіналу Ліги Європи та вперше за 17 років вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів. В цьому сезону «Динамо» йде другим і вже відстає  від «Шахтаря» на 14 очок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-