Володимир Кличко підтримав збірну України напередодні матчу з Хорватією

Володимир Кличко підтримав збірну України напередодні матчу з Хорватією

Укрінформ
Український боксер тримає кулаки і бажає успіху "синьо-жовтим" у Загребі.

Володимир Кличко, який 29 квітня зустрінеться в рингу з чемпіоном світу за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF) британцем Ентоні Джошуа підтримав національну збірну України з футболу та її наставника Андрія Шевченка напередодні дуже важливого для "синьо-жовтих" матчу кваліфікаційного турніру чемпіонату світу-2018 проти команди Хорватії, повідомляє Klitschko-brothers.

"24 березня наша футбольна збірна проведе ключовий матч проти Хорватії. Зараз Україні потрібні перемоги в будь-якій сфері: на футбольній арені, в рингу і не тільки. Будь-яка перемога - це додаткова мотивація для нас, українців. З Андрієм Шевченком - ми в одній великій родині, яка називається спорт. Тримаємо один за одного кулаки і бажаємо успіху!" - заявив Володимир Кличко.

Поєдинок Кличко - Джошуа відбудеться на лондонському стадіоні "Уемблі". Наживо за боєм, на кону в якому будуть стояти титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO, зможуть спостерігати 90 тисяч глядачів. Це рекорд відвідуваності у післявоєнній історії боксу Великої Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-