Найстарший тенісист Європи про гру з Еліною Світоліною

Найстарший тенісист Європи про гру з Еліною Світоліною

Фото
Укрінформ
Сьогодні найстаршому тенісисту Європи харків’янину Леоніду Станіславському виповнюється 93 роки, а завтра він отримує візу для поїздки на турнір у Вімблдоні, де зустрінеться у міні-сеті з шостою "ракеткою" світу Роджером Федерером.

Тенісист активно тренується і нарікає на те, що не вистачає партнерів його віку.

У лютому лідер української збірної перша "ракетка" України Еліна Світоліна зіграла внічию з Леонідом Яковичем. Згадуючи про цей міні-матч в інтерв’ю, розміщеному на сайті tribuna.com,  харків’янин розповів:

- Дуже радий був зіграти з нашою суперзіркою. Вважаю Світоліну першокласною тенісисткою, яка заслужено увійшла в десятку світового рейтингу. До того ж Еліна - хороша і відкрита людина. Що стосується гри з нею, то, признатися, я був трохи скутий, бо не встиг добре розім'ятися. Але вона постійно грала на мене. Та ще й Юрій Сапронов, який судив наш поєдинок, підсуджував мені! Сказав, що зіграли внічию 3:3.

Тенісист розповів, що мріє якомога довше бути в цьому строю і грати в теніс. У найближчих планах участь у традиційному турнірі ветеранів, що відбудеться у Києві в травні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-