Ліга чемпіонів УЄФА:

Ліга чемпіонів УЄФА: "Ювентус" і "Лестер" вийшли до 1/4 фіналу

Укрінформ
Туринські "зебри" і лестерські "лиси" склали компанію "Баварії", "Реалу", "Барселоні" і дортмундській "Боруссії" у чвертьфіналі найпрестижнішого єврокубкового турніру.

Футболіти "Ювентуса" після виїзної перемоги в Португалії (2:0), здолали "Порту" і в Турині - 1:0, а "Лестер", мінімально поступившись в Іспанії (1:2), зумів вдома взяти реванш у "Севільї" - 2:0, повідомляє Укрінформ.

*****

Господарі поєдинку на "Ювентус Стедіум" свою перевагу втілили в єдиний гол на 42-й хвилині. Після розіграшу кутового удар Алекса Сандро парирував Ікер Касільяс, але на добиванні першим виявився Гонсало Ігуаїн. Йому завадив відзначитися Максі Перейра, який зіграв рукою. Захисник залишив "Порту" вдесятьох, а арбітр призначив пенальті. Пауло Дібала з "точки" не схибив.

*****

У Лестері господарі відкрили рахунок на 27-й хвилині зі стандарту. Після заробленого Джеймі Варді штрафного Ріяд Махрез виконав відмінний навіс, який на дальній стійці воріт коліном замкнув капітан "синіх" Уес Морган. Подвоїв перевагу британців Марк Олбрайтон (54). Реальну можливість перевести матч в екстра-тайми втратив французький півзахисник гостей Стівен Н'Зонзі, який на 80-й хвилині не реалізував пенальті - Каспер Шмейхель, як і в першому матчі, відбив 11-метровий удар. За дві хвилини до цього "Севілью" залишив у меншості Самір Насрі, друга жовта картка якого автоматично перетворилася на червону.

*****

Останні учасники 1/4 фіналу Ліги чемпіонів визначаться в середу, 15 березня: в повторних матчах 1/8 фіналу зустрінуться іспанський "Атлетико" і німецький "Байєр-04" (перша гра - 4:2), французький "Монако" і англійський " Манчестер Сіті "(3:5).

Жеребкування чвертьфінальної стадії пройде в п'ятницю, 17 березня, в штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньйоні. Перші поєдинки відбудуться 11-12 квітня, повторні - 18-19 квітня.

Фото: http://www.uefa.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-