Цуренко: В Акапулько я фокусувалася на кожному розіграші

Цуренко: В Акапулько я фокусувалася на кожному розіграші

Укрінформ
41-а ракетка світу киянка Леся Цуренко розповіла про свою перемогу на турнірі в Акапулько та зміни у власній грі у новому сезоні.

Українська тенісистка зазначила, що в Мексиці вона була дуже сконцентрованою і фокусувалася на кожному розіграші, повідомляє офіційний сайт WTA. 

"Я досить-таки розчарована своїм виступ у Дубаї, тому в Акапулько була дуже сконцентрованою. Хотіла показати хороший теніс після невдалих результатів в ОАЕ. Це спрацювало, я фокусувалася на кожному розіграші у кожному матчі. Дуже щаслива отримати титул. Початок нинішнього року видався дивним: у мене був вірус у Брісбені, та й в Гобарті я все ще відчувала себе хворою. Нині все у минулому і, сподіваюся, що з цією перемогою до мене прийде багато упевненості", - сказала Цуренко.

Вона також підкреслила, що в сучасному тенісі ключову роль відіграє фізичний стан гравця.

"Хороший рівень фізичної підготовки - найважливіше: я відчуваю, що можу грати безпомилково і проводити довгі матчі. Можу зберігати концентрацію у вирішальних сетах, якщо гра до них доходить. Фізичний стан грає найбільшу роль. Крім того, я стала більш агресивно грати і на подачі, і на прийомі", - відзначила киянка.

Нагадаємо, в Акапулько Цуренко здобула свій третій титул у кар'єрі на турнірах WTA. 2015 року вона перемагала у Стамбулі, а 2016-го - в Гуанчжоу.

У найближчі дні українська тенісистка виступить на престижному турнірі в Індіан-Уеллсі (США), де розпочне боротьбу з основної сітки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-