Поле

Поле "Олімпійського" обігрівають мобільні установки

Укрінформ
У суботу, 4 березня, відбудеться перший домашній матч київського "Динамо" у 2017 році. Команда зіграє у 20-у турі чемпіонату України проти донецького "Олімпіка".

Тим часом на домашньому стадіоні динамівців - НСК "Олімпійський" триває підготовка до цього поєдинку. Газон обігрівають спеціальні мобільні установки, які замінюють сонячне світло, повідомляє прес-служба арени

"НСК" Олімпійський "обігріває своє смарагдове поле за допомогою спеціальних мобільних установок. Дві установки замінюють природне сонячне світло для газону в осінньо-зимовий період. Кожне з таких пристроїв для догляду за полем може одночасно освітлювати та обігрівати 700 квадратних метрів газону. Не зважаючи на великі розміри установок, вони абсолютно не ушкоджують газон, оскільки зроблені з алюмінію", - зазначається у повідомленні.

Додамо, ідея використання мобільних установок з'явилася 1997 року в норвезькому місті Тронгеймі, під час гри Ліги чемпіонів на стадіоні "Леркендаль", де взимку довелося проводити футбольний матч на поганому газоні. Саме тоді була розроблена й запатентована установка для поліпшення росту трав'яного покриття.

Поєдинок ЧУ "Динамо" - "Олімпік" розпочнеться 4 березня о 17.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-