Хачеріді не грав через конкуренцію – Ребров

Хачеріді не грав через конкуренцію – Ребров

Укрінформ
Головний тренер «Динамо» прокоментував перемогу над «Зорею» (2:1).

Головний тренер київського «Динамо» Сергій Ребров зізнався, що його команда цілком заслужено обіграла в матчі чемпіонату України луганську «Зорю» 2:1. Про це повідомляє сайт «Динамоманія».

«Після перерви у нас, можливо, було менше моментів, але мене влаштовує віддача, яку сьогодні продемонстрували футболісти. Вони розуміли важливість цієї гри. Як казали гравці «Зорі», це битва за друге місце. Я задоволений, що хлопці це зрозуміли і перемогли в цій битві», - сказав Ребров.

«Хачеріді такий же гравець «Динамо», як і решта – як Бурда, як Пантич, як Віда. Зараз в заявку потрапили ці футболісти. Чому Хачеріді не потрапив до складу? Тому що у нас є конкуренція», - пояснив головний тренер відсутність Євгена Хачеріді в складі на матч проти «Зорі».

За словами Реброва, він задоволений грою в центрі захисту Віди та новачка команди Пантича. Також тренер похвалив дебютанта «Динамо» Шепелєва, який грав в центрі півзахисту. «Я бачу як він прогресує. Сподіваюсь, він і далі намагатиметься досягти чогось більшого», - додав Ребров. 

фото: dynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-