Яремчук стане основним нападаючим

Яремчук стане основним нападаючим "Динамо" - ЗМІ

Укрінформ
Сергію Реброву необхідно вибирати ким замінити Мораеса та Гладкого.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров опинився перед складним вибором - кому довірити місце основного форварда команди. Або Артему Бєсєдіну, або Роману Ярмечуку, який повернувся в Київ після оренди в "Олександрії". Про це пише журналіст сайту Sport Arena Ігор Бойко.

"У Сергія Реброва насправді непростий вибір, але він з тих, які вважаються приємними. Серед Яремчука та Бєсєдіна насправді можна вибирати того, хто кращий, а не просто довіряти тому, хто не так сильно може підвести у важливій гри. Швидше за все обидва нападаючі отримають можливість провести немало часу у тому чи іншому матчі, але все одно доведеться вибирати. Хоча б на першу гру проти "Зорі", яка буде показовою", - пише Бойко.

"Зважаючи на всі фактори, а особливо на прогрес, більше шансів у Яремчука. До того ж він банально сильніший у завершенні атак. Зрештою, важливіше навіть не те, хто цього разу виграє боротьбу - Бєсєдін чи Яремчук, головне, що цього разу це буде підготовлений логічний вибір. Інтуїція - не те, чим може пишатись керівництво "Динамо", - робить висновки журналіст.

Нагадаємо, що на старті весняної частини чемпіонату "Динамо" залишилось без двох нападаючих. Жуніор Мораес дискваліфікований на 5 матчів, а Олександра Гладкого керівництво київського клубу планує віддати в оренду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-