Фонсека:

Фонсека: "Шахтар" завжди виходить на поле з одним бажанням - перемагати

Укрінформ
Напередодні футбольного матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи у Харкові між "Шахтарем" та іспанською "Сельтою" на традиційній передматчевій прес-конференції з журналістами поспілкувався португальський наставник донецького клубу Паулу Фонсека.

Головний тренер "гірників", зокрема, підкреслив, що його команда не збирається утримувати рахунок першої гри (1:0), оскільки "Шахтар" завжди виходить на поле, щоб перемагати, повідомляє Укрінформ.

"Шахтар" виходить на поле завжди з одним бажанням - вигравати. Це правда, що ми перемогли в Іспанії, але нам належить провести ще дуже 90 складних хвилин, аби пройти далі. Упевнений, що "Сельта" боротиметься всі 90 хвилин, щоб нівелювати цей результат. Наш суперник забивав у всіх виїзних матчах Ліги Європи. Це дуже сильна і небезпечна команда, тому "Шахтар" має показувати свій кращий рівень, щоб пройти далі. Для цього необхідно грати в атакуючий футбол, створювати гостроту, проявляти командний дух", - зазначив Фонсека.

Він також підкреслив, що дуже задоволений дебютом у команді аргентинського форварда українського походження Густаво Бланко Лещука.

"Я дуже задоволений тим, що він прийшов. Дуже хотів, аби саме цей футболіст опинився в нашому кклубе. Він добре адаптується: звикає до команди, а команда - до нього", - розповів головний тренер "Шахтаря".

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Сельта" відбудеться у четвер, 23 лютого, у Харкові на стадіоні "Металіст". Початок - о 22.05.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-