УЄФА високо оцінив проекти ФФУ для переселенців з Криму

УЄФА високо оцінив проекти ФФУ для переселенців з Криму

Укрінформ
У київському Будинку футболу відбулася робоча нарада з представниками УЄФА стосовно функціонування та розвитку кримського футболу на материковій частині України. 

Від Союзу європейських футбольних асоціацій участь у зустрічі взяли член виконкому Франтішек Лаурінець, віце-президент Григорій Суркіс та голова департаменту національних асоціацій Зоран Лакович, повідомили Укрінформу у прес-службі ФФУ. 

Українська сторона була представлена президентом ФФУ Андрієм Павелком, першим віце-президентом Вадимом Костюченком, віце-президентом та головою Федерації футболу Криму Сергієм Куніциним, головою Херсонської обласної федерації футболу Андрієм Гордеєвим та першим віце-президентом Федерації футболу Криму Миколою Паламарчуком.

Учасники зустрічі підвели підсумки реалізованих програм ФФУ, спрямованих на підтримку кримських переселенців на материку: проект соціальної відповідальності для дітей "Play away, Play everywhere - грай в гостях, грай всюди", проведення футбольних фестивалів і змагань, розбудова футбольної інфраструктури та поновлення роботи Федерації футболу Криму на Херсонщині.

"Насамперед, я побачив, що багато вже було зроблено ФФУ, - поділився враженнями після зустрічі Франтішек Лаурінець. - Але що для мене важливіше - я побачив інтерес, активність та бажання у людей з ФФУ, з Кримської та Херсонської обласних федерацій, зрозумів, як вони люблять футбол і наскільки готові зробити щось для розвитку гри".

Представники УЄФА високо оцінили співпрацю з національною федерацією та підтвердили готовність продовжувати надавати всіляку підтримку кримському футболу. З цією метою у департаменті національних асоціацій УЄФА буде призначений окремий співробітник, який опікуватиметься кримським питанням.

Наступним кроком на підтримку кримського футболу стане проведення у Херсоні відкритого Кубка Федерації футболу АР Крим-2017. Змагання розпочнуться вже 1 березня і проходимуть на нещодавно збудованому полі зі штучним покриттям міської комплексної дитячо-юнацької спортшколи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-