Де дивитися матчі плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА

Де дивитися матчі плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
У Леверкузені і Манчестері у вівторок пройдуть чергові поєдинки 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Бронзові призери німецької Бундесліги і іспанської Примери футболісти "Байєра-04" і мадридського "Атлетико" зійдуться на "БайАрені", а представник англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Сіті" в рідних стінах зіграє у паралельному матчі з бронзовим призером французької Ліги 1 "Монако" , повідомляє Укрінформ.

Поєдинок у Леверкузені покаже телеканал "Футбол 1", зустріч в Манчестері - "Футбол 2". Обидва матчі розпочнуться о 21.45 за київським часом.

Доля путівок до чвертьфіналу в цих дуелях вирішиться 15 березня на аренах "Вісенте Кальдерон" в Мадриді і "Луї II" в Монако.

У середу, 22 лютого, свої перші поєдинки 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проведуть португальський "Порту" та італійський "Ювентус", іспанська "Севілья" та англійський "Лестер". Повторні матчі в цих парах намічені на 14 березня.

Нагадаємо, тижнем раніше вже відбулися чотири зустрічі. Чинний володар титулу "Реал" у Мадриді з рахунком 3:1 здобув вольову перемогу над командою з Неаполя "Наполі", мюнхенська "Баварія" зломила опір лондонського "Арсенала" - 5:1, "Парі-Сен-Жермен" у Парижі розгромив "Барселону" - 4:0, а "Бенфіка" у Лісабоні мінімально обіграла дортмундську "Боруссію" - 1:0.

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-