Українські тенісистки по-різному стартували в Еміратах

Українські тенісистки по-різному стартували в Еміратах

Укрінформ
Донеччанка Ольга Савчук вийшла до другого кола парного розряду престижного турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier з призовим фондом $2,666 млн Dubai Duty Free Tennis Championships в Об'єднаних Арабських Еміратах.

На старті змагань румунсько-український дует Ралука Олару - Ольга Савчук у понеділок вирвав перемогу в іншого інтернаціонального тандему Нао Хібіно (Японія) - Алісія Росольська (Польща) - 4:6, 7:6 (7:4), 10:4, повідомляє Укрінформ.

Путівку до чвертьфіналу Олару і Савчук розіграють з переможницями протистояння між українками Людмилою і Надією Кіченок та 7-ю парою турніра Ебігейл Спірс (США) - Катаріна Среботнік (Словенія).

Друга "ракетка" України Леся Цуренко у першому колі одиночного розряду практично без боротьби програла китаянці Шуай Пен - 1:6, 1:6.

Днем раніше український дует у складі киянки Катерини Бондаренко і харків'янки Еліни Світоліної не втримав перемогу у зустрічі з румунсько-російським тандемом Ірина Камелія Бегу - Дар'я Касаткіна - 7:5, 6:7 (3:7), 6:10.

Бондаренко сьогодні продовжить виступ поєдинком з Аліною Сабаленко з Білорусі, а посіяна під 7-м номером Світоліна у другому колі у віторок зустрінеться з китаянкою Сайсай Чжен, яка вже встигла обіграти іспанку Лару Арруабаррену - 6:4, 3:6, 6:3..

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-