Букмекери

Букмекери "вірять" і в "Сельту", і в "Шахтар"

Укрінформ
У четвер, 16 лютого, футболісти донецького "Шахтаря" проведуть свій перший офіційний матч у 2017 році. На стадіоні "Балаїдос" іспанського міста Віго підопічних Паулу Фонсеки у першій грі 1/16 фіналу Ліги Європи проекзаменує "Сельта".

Букмекери вважають, що у протистоянні іспанського та українського клубів немає фаворита, повідомляє Укринформ.

Лідер букмекерського справи - контора William Hill оцінює шанси на перемогу і "Сельти", і "Шахтаря" однаковим коефіцієнтом - 2.70. Коефіцієнт на нічию - 3.10.

"Сельта" та "Шахтар" вже зустрічалися між собою в євротурнірах. У сезоні-2000/2001 суперники протистояли один одному на стадії 1/16 фіналу Кубка УЄФА. У Донецьку була зафіксована нічия - 0:0, а у Віго господарі перемогли з мінімальною перевагою завдяки голу Катаньї у першому таймі.

Право грати у плей-офф нинішньої Ліги Європи "гірники" вибороли за два тури до завершення групової стадії. Український клуб посів перше місце у своїй групі. Крім донеччан, у квартеті Н виступали бельгійський "Гент", португальська "Брага" та турецький "Коньяспор".

"Сельта" грала восени у групі G разом із голландським "Аяксом", бельгійським "Стандартом" та грецьким "Панатінаїкосом", посівши підсумкове друге місце і поступившись першим рядком голландцям.

Зустріч у Віго обслуговуватиме суддівська бригада з Литви на чолі з Гедимінасом Мажейкою. Асистенти арбітра - Вітаутас Шимкус, Вітеніс Казлаускас, додаткові асистенти - Донатас Румсас та Юрій Пашковський, 4-й арбітр - Довідасас Сужеделіс.

Матч, який розпочнеться о 20.00 за київським часом, покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-