У Мукачевому відкриють футбольну академію

У Мукачевому відкриють футбольну академію

Укрінформ
Угорщина допоможе відкрити в Мукачевому футбольну академію.

Про перспективи співпраці в різноманітних галузях, зокрема в сфері спорту, йшлося під час зустрічі міського голови Мукачевого Андрія Балоги з уповноваженим уряду Угорщини Іштваном Грежою, який перебуває сьогодні на Закарпатті, повідомляє прес-служба Мукачівської міськради.

«За допомогою Угорщини в місті буде організована футбольна академія. Це доволі значний проект, який передбачає створення абсолютно нових футбольних шкіл для дітей із сучасною навчальною базою. Уже найближчим часом в Мукачевому почнеться його реалізація», - зазначив Грежа.

Під час зустрічі йшлося і про відкриття в місті ще одного навчального закладу для угорської нацменшини, а також ще одного дитсадка.

Також Грежа пропонував владі міста втілювати проекти з реконструкції історичних будівель. Є зацікавленість угорських партнерів у відкритті в Мукачевому музею Ф. Ракоці II. Співпрацюватимуть сторони і в галузі туризму. За словами Грежі, знову фіксується зростання кількості угорських туристів на Закарпаття, а це можливість до розбудови нових туристичних маршрутів.

Зі свого боку Балога зауважив, що влада міста готова до активізації відносин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-