"Шахтар" розгромив "Ольборг" на турнірі Atlantic Cup

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря", які знаходяться на тренувальному зборі в Португалії, провели другий поєдинок на товариському турнірі Atlantic Cup.

На муніципальному стадіоні "Бела Віста" в Алгарве "гірники" у п'ятницю обіграли данський "Ольборг" - 3:0, повідомляє Укрінформ.

Успіх "Шахтарю" приніс дубль Марлоса, який на 34-й хвилині ударом повз воротаря завершив швидку комбінацію за участю Фреда і Лещука, а через дві хвилини реалізував пенальті за фол данців проти Бернарда. На 90-й хвилині після верхової передачі Василя Кобіна рахунок до розгромного довів Андрій Борячук.

В іншому матчі групи А зустрінуться шведський "Еребру", в активі якого перемога над "Ольборгом" (1:0), і чеський клуб "Яблункць", якому у серії 11-метрових поступився "Шахтар" (2:2 в основний ігровий час; 4:5 по пенальті).

У групі В Atlantic Cup грають хорватська "Рієка", данський "Орхус", шведський "Юргорден" і угорський "Дебрецен".

Вирішальні поєдинки на Atlantic Cup відбудуться 6 і 7 лютого.

Нагадаємо, перший офіційний матч після зимового міжсезоння "Шахтар" зіграє 16 лютого в Іспанії, де зустрінуться з "Сельтою" в 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА. Поєдинок у відповідь пройде в Харкові 23 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-