Зозулю не лякають фанати, але він турбується за безпеку сім’ї

Зозулю не лякають фанати, але він турбується за безпеку сім’ї

Укрінформ
Український футболіст вкотре намагається пояснити ультрас «Райо Вальєкано», що він не фашист. 

Український нападник іспанського клубу «Бетис» Роман Зозуля прокоментував зірваний перехід в «Райо Вальєкано» через погрози ультрас. Він дав інтерв’ю іспанському виданню AS.

«Мене не лякають фанати  «Райо Вальєкано». Я хотів допомогти цій команді і мені дуже шкода, що все відбулось саме так. Вчора я мав зустріч з керівництвом Ла Ліги та асоціацією футболістів Іспанії. Мені запропонували два варіанти. Перший, це повернення в «Райо Вальєкано», де мені та моїй родині гарантують безпеку. Я запитав, чи не буде проблем у мого сина, який ходить до школи, і мене запевнили, що усе буде гаразд», - розповідає Зозуля.

«Другий варіант – повернення в розташування «Бетису», але я не зможу грати і буду лише тренуватися. Футбол – моє життя, але якщо мені скажуть вибирати між футболом і моєї сім’єю, то я виберу сім’ю. Я не боюся ультрас, але мене турбує безпека моєї родини», - пояснює Роман.

Зозуля вкотре пояснив, що фанати не мають підстав називати його фашистом лише за те, що він підтримує українську армію. «Вочевидь, ці фанати, навпаки, підтримують іншу сторону, яка веде бойові дії на Донбасі», - зробив припущення він. «Впевнений, якби щось схоже трапилось в Іспанії, то більшість місцевих хлопців пішли б захищати свою країну, як це трапилось у мене на батьківщині. Якби люди опинились без медикаментів, одягу, продуктів харчування, то більшість іспанських футболістів допомогли б їм, тому що вони захищають власну країну», - додав Зозуля. 

Фото: AS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-