Зозуля перейшов у «Райо Вальєкано»

Зозуля перейшов у «Райо Вальєкано»

Укрінформ
«Бетис» віддав українського футболіста у оренду.

Нападник збірної України та «Бетиса» Роман Зозуля продовжить кар’єру в іншому іспанському клубі «Райо Вальєкано». Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Український футболіст перейшов до клубу другого дивізіону Іспанії – Сегунди на правах оренди, яка розрахована на кінця цього сезону. «Райо Вальєкано» посідає в Сегунді після 23 турів 17 місце, в активі команди 25 очок.

У «Бетис» Зозуля перейшов минулого літа як вільний агент, уклавши контракт на три роки. Втім, стати гравцем основи він не зумів. За «Бетис» Роман зіграв всього 150 хвилин, голів не забивав. Переважно він виходив на заміну і лише одного разу вийшов з перших хвилин.

Зозуля вже прокоментував свій перехід: «Хочу допомогти «Райо Вальєкано повернутися на високий рівень. Мені шкода, що через недобросовісного журналіста у мене в Іспанії склався неоднозначний імідж. Я лише допомагаю український армії, яка захищає мою країну, а також дітям, які постраждали від війни. Україна переживає дуже складні часи і мої дії повністю підтримуються «Райо Вальєкано». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-