"Шахтар" не зміг переграти "Яблунець" на турнірі Atlantic Cup

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" на тренувальному зборі в Португалії невдало стартували у товариському турнірі Atlantic Cup.

На муніципальному стадіоні "Бела Віста" в Алгарве "гірники" у серії пенальті поступилися чеському клубу "Яблунець" - 4:5 (2:2 в основний ігровий час), повідомляє Укрінформ.

"Шахтар" по ходу матчу двічі відігравався - на 37-й хвилині м'яч забив Феррейра, на 57-й - Дентіньйо. На 70-й хвилині наставник "гірників" Паулу Фонсека зробив дев'ять замін, випустивши відразу двох форвардів - Андрія Борячука і Густаво Бланко Лещука. У час, що залишився, "помаранчево-чорні" володіли перевагою, багато атакували, але відзначитися не змогли. Найреальніший шанс був на 88-й хвилині у Дентіньйо. Бернард вивів партнера на ворота суперника, але голкіпер "Яблунця" парирував удар. Вирішальним у серії 11-метрових став сейв воротаря чехів Властимила Груби, який відбив удар Тараса Степаненка.

В іншому матчі групи А зустрінуться шведський "Еребру" і данський "Ольборг".

Групу В Atlantic Cup склали хорватська "Рієка", данський "Орхус", шведський "Юргорден" і угорський "Дебрецен".

На першій стадії турніру учасники проведуть по дві гри. Другий тур у квартеті А намічений на 3 лютого. "Шахтар" зустрінеться з "Ольборгом".

Фінальні поєдинки відбудуться 6 і 7 лютого. Спочатку підсумкові позиції визначать команди, які розташуються у своїх групах на третіх і четвертих рядках. А на наступний день між собою зіграють клуби, які посядуть перші та другі місця.

Нагадаємо, перший офіційний матч після зимового міжсезоння "Шахтар" зіграє 16 лютого в Іспанії, де зустрінеться з "Сельтою" в 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА. Поєдинок у відповідь пройде в Харкові 23 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-