Український новачок польського «Леха» каже, що він не бандерівець

Український новачок польського «Леха» каже, що він не бандерівець

Укрінформ
Володимир Костевич прокоментував польським ЗМІ своє фото біля пам’ятника Степану Бандері.

Український захисник польського клубу «Лех» з Познані Володимир Костевич впевнений що у нього не буде проблем з місцевими фанатами. Про це він розповів в інтерв’ю сайту se.pl.

Польські журналісти знайшли фото, на якому Костевич стоїть у Львові біля пам’ятника Степану Бандері і тримає руку на серці. Українець пояснив, що то була презентація нової форми «Карпат» і для її проведення вибрали парк і пам’ятник Бандері. «У кожної країни своя історія і я поважаю історію Польщі. Не повинно бути ніяких проблем з фанатами, вони все розуміють. Я знаю, що поляки мають свою думку про Бандеру, українці – сврю. Я особисто ніколи не втручався в політику, бо не розуміюсь на ній», - каже Костевич.

Українець зізнався, що йому буде неприємно, якщо його називатимуть бандерівцем, бо він Володимир Костевич. «Я не заслуговую на те, аби мене називали так. Буде смішно, якщо люди почнуть так казати лише через те, що у мене є фото біля пам’ятника Бандері. Це була лише презентація форми, яка не мала нічого спільного з політикою», - пояснює Костевич. Щоправда, він не додав, що тоді «Карпати» презентували червоно-чорну форму, яку клуб присвячував саме кольорам прапору армії УПА.

Нагадаємо, що у січні захисник «Карпат» Володимир Костевич перейшов у польський клуб «Лех» з Познані. За українця заплатили 300 тисяч євро. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-