Фото дня. Лучкевич залишає «Дніпро»

Фото дня. Лучкевич залишає «Дніпро»

Укрінформ
Клуб з Дніпра втрачає останніх сильних футболістів.

Півзахисник Валерій Лучкевич може невдовзі продовжити кар’єру в чемпіонаті Бельгії. Його, а також Сергія Кравченко запрошує відомий клуб «Стандард» з Льєжа. Про це пишуть сайти Tribuna.com та Sport Arena.

Нині Лучкевич та Кравченко перебувають на тренувальному зборі «Дніпра» в Туреччині.  За інформацією Sport Arena керівництво клубу готове продати Лучкевича в «Стандард». Ймовірно туди ж перейде і Кравченко.

Обидва гравця вже встигли прокоментувати ці чутки. Лучкевич заявив, що його все влаштовує в «Дніпрі», незважаючи на проблеми в клуби. Про «Стандард» він нічого не став говорити, згадавши лише про інтерес київського «Динамо». Нічого не спростовував і Кравченко, який повідомив, що в «Дніпрі» зараз активно повертають борги.

Нагадаємо, навколо майбутнього «Дніпра» сьогодні багато чуток. Головний мотив – власник Ігор Коломойський відмовляється фінансувати далі клуб і невдовзі «Дніпро» може припинити існування. На підтвердження цієї версії працюють і вчинки керівництва. «Дніпро» вперто не бажає повертати міжнародні борги (іспанським тренерам та агентам) і почав активно розпродувати гравців. Нещодавно «Дніпро» продав півзахисника Андрія Близниченка в турецький «Карабюкспор». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-