Екс-гравець

Екс-гравець "Динамо" Саблич: У команди Реброва - велике майбутнє

Укрінформ
Колишній футболіст київського "Динамо", 37-річний хорват Горан Саблич, який працює головним тренером футбольного клубу "Широкі Брієг" з Боснії та Герцеговини, вважає, що у нинішньої динамівської команди велике майбутнє.

Він також зазначив, що під орудою Сергія Реброва "Динамо" грає в більш в технічний, позиційний футбол, повідомляє 1927.kiev.ua

"За останні два роки змінився "плеймейкінг", іншими словами - стиль гри "Динамо". За Сергія Реброва команда почала грати в більш технічний, позиційний футбол. Видно також, що присутній іспанський менталітет. Головне, що в київському клубі існує орієнтир на молодих футболістів. Подивіться, скільки молоді останнім часом з'явилося в "Динамо". Також не варто забувати прекрасний виступ "Динамо" U-19 в Юнацькій лізі чемпіонів УЄФА. Я повністю впевнений, що у клубу під назвою "Динамо" (Київ) - велике майбутнє", - сказав екс-захисник киян.

Нагадаємо, Саблич виступав за київське "Динамо" з 2002 по 2010 роки. Він провів за українську команду 52 матчі (29 - в єврокубках) і забив 2 м'ячі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-