Світоліна програла в третьому колі Australian Open

Світоліна програла в третьому колі Australian Open

Укрінформ
Перша "ракетка" України Еліна Світоліна не змогла продовжити свою переможну серію на Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу (Australian Open), який проходить в Мельбурні.

У матчі третього раунду посіяна під 11-м номером харків'янка програла в п'ятницю 24-й "ракетці" турніру Анастасії Павлюченковій, поступившись росіянці за 2 години 31 хвилину з рахунком 5:7, 6:4, 3:6, повідомляє Укрінформ.

На рахунку Світоліної 6 ейсів, 3 подвійні помилки і лише 5 виграних геймів на подачі суперниці з 19-ти. Росіянка 5 разів подала на виліт, припустилася 9 подвійних помилок і зробила 6 брейків з 9-ти.

Путівку до чвертьфіналу Australian Open Павлюченкова розіграє у протистоянні зі своєю співвітчизницею Світланою Кузнєцовою (8), яка за 3 години 36 хвилин вирвала перемогу у сербки Єлени Янкович - 6:4, 5:7, 9:7.

Свій виступ у Мельбурні Світоліна продовжить разом з австралійцем Крісом Гуччоне в змішаному розряді. У першому раунді міксту суперниками українсько-австралійської пари буде німецько-колумбійський тандем Анна-Лєна Грьонефельд - Роберт Фара.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-