Ігор Суркіс: Сподіваюся на динамівську молодь

Ігор Суркіс: Сподіваюся на динамівську молодь

Укрінформ
Президент ФК "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс, оцінюючи минулорічний виступ столичного клубу, зазначив, що нині він дуже сподівається на молодих футболістів команди.  

Очільник "Динамо" також зазначив, що осіння частина киянам відверто не вдалася, повідомляє офіційний сайт клубу. 

"Якщо говорити про виключно турнірні результати, то осінь 2016-го нам відверто не вдалася. Команда вибула з Ліги чемпіонів і значно відстала від "Шахтаря" у чемпіонаті України. Могло ж усе бути й не так погано. Я не назву зараз жодного матчу, який би "Динамо" відверто провалило. Просто в багатьох випадках нам не пощастило, а поталанило суперникам. Це стосується і чемпіонату, і групового турніру Ліги чемпіонів. Можливо, нам пощастило торік, коли ми, вважаю, цілком пристойно зіграли на європейській арені і стали чемпіонами України... Але, з іншого боку, ми побачили минулої осені майбутнє "Динамо".  І перемоги в міжнародних змаганнях найвищого рівня - логічний наслідок нашої терплячої й послідовної роботи з виховання юних футболістів", - заявив Ігор Суркіс.

Він також зазначив, що завдяки молоді у команді зросла конкуренція на деяких ігрових позиціях. 

"Я радий тому, що наші юнаки все більш гучно стукають у двері головної команди, витримуючи непросту конкуренцію. Віктор Циганков на рівних конкурує з гравцем збірної Парагваю Дерлісом Гонсалесом, Артем Бєсєдін дихає в спину досвідченому Жуніору Мораесу. Якщо така конкуренція з боку молодих динамівців буде на кожній позиції, я спокійний за наше майбутнє. Дуже задоволений тим, що динамівська школа стала нарешті готувати гравців, які спроможні боротися за місце в першій команді. Якщо так піде далі, то не ми будемо шукати по світу футболістів для підсилення "Динамо", а навпаки - селекціонери зарубіжних команд шукатимуть таланти серед молодих динамівців", - сказав президент ФК "Динамо".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-