Australian Open: Долгополов виграв, Бондаренко програла

Australian Open: Долгополов виграв, Бондаренко програла

Укрінформ
У другий день Відкритого чемпіонату Австралії (Australian Open) у Мельбурні завершилися поєдинки за участю українських тенісистів.

Олександр Долгополов у вівторок успішно зіграв проти хорвата Борни Чорича, обігравши 20-річного балканця з рахунком 6:3, 6:4, 3:6, 7:6 (9:7), повідомляє Укрінформ.

Поєдинок тривав 2 години 57 хвилин. Киянин виграв 4 гейми на подачі суперника, припустився 9 подвійних помилок, 12 разів подавши на виліт. На рахунку Чорича 11 ейсів, 3 брейка і 6 подвійних помилок.

У другому колі Долгополов зустрінеться з переможцем протистояння між Іржі Веселим з Чехії і французом Гаелем Монфісом, посіяним в Мельбурні під 6-м номером.

Катерина Бондаренко в свою чергу поступилася 21-й "ракетці" турніру француженці Каролін Гарсія - 6:7 (4:7), 4:6. Далі киянка продовжить виступ у парному розряді, де зіграє в тандемі з Оленою Остапенко з Латвії. Першими суперницями українсько-латвійського дуету будуть швейцарка Вікторія Голубич і чешка Крістіна Плішкова.

Нагадаємо, перша "ракетка" України Еліна Світоліна у другому колі Australian Open зустрінеться в середу з американкою Джулією Бозерап.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-