Ребров: Яремчук на збори поїде з першою командою

Ребров: Яремчук на збори поїде з першою командою "Динамо"

Укрінформ
За чотири дні до виходу динамівців з відпустки головний тренер футболістів київського "Динамо" Сергій Ребров розповів про плани на підготовчий період та другу частину сезону.

Наставник чемпіонів України, зокрема, зазначив, що на іспанський збір разом із першою командою полетить 21-річний форвард Роман Яремчук, повідомляє офіційний сайт ФК "Динамо". 

"Останнім часом від на пішло багато іноземних виконавців. Шанс себе проявити буде надано молодим хлопцям, у яких є бажання працювати і прагнення вчитися. Ми надіємося на наших дублерів, і надаватимемо їм можливість себе показати. В Іспанії вони базуватимуться недалеко від першої команди. Плануємо переглядати кожну їхню гру, а також деякі тренування. В разі необхідності, завжди можемо залучити до роботи з "основою" потрібного нам виконавця. Що стосується новачків на зборах, на даний момент можу назвати прізвище Романа Яремчука. Відносно інших футболістів нині вирішуємо, - сказав Ребров.

Він також зазначив, що під час підготовчих зборів тренерський штаб "Динамо" зробить детальний аналіз першої частини сезону, оскільки шанувальники команди чекають від неї яскравої гри.

"Ми завжди щось коригуємо, а зараз, коли уболівальники чекають від нас більш яскравої гри, приділимо достатньо часу аналізу того, що сталося. Чому саме так сталося. Чому на цьому ж відрізку сезону минулого року у нас було 12 пропущених м'ячів , а нині - 28... Підготовчі збори це дуже відповідальний момент, під час якого не можна нічого упустити. Раніше, під час моєї ігрової кар'єри, вважалося, що на зборах важливо закласти фундамент функціональної готовності, але час не стоїть на місці. Протягом такого тривалого періоду у тренера з'являється нагода не лише для того, щоб підготувати гравців фізично, а й для того, аби пояснити футболістам, що саме ти від них хочеш. Постаратися донести до них, як бути командою на полі, яка у кого роль і як її правильно виконувати. А дати великий шматок фізичної роботи - це, напевно, дуже просто ", - підкреслив головний тренер динамівців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-