Букмекери вважають

Букмекери вважають "Динамо" аутсайдером у грі з "Бешикташем"

Укрінформ
Найближчого вівторка, 6 грудня, футболісти київського "Динамо" проведуть заключний матч групового раунду Ліги чемпіонів. У 6-му турі "біло-голубіі" прийматимуть у Києві "Бешикташ".

Букмекери вважають, що шанси на успіх у турецького клубу вищі, ніж у динамівців, повідомляє Укрінформ.

Так, лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на успіх "Динамо" з коефіцієнтом 3,20, а на перемогу "Бешикташа" - 2,30. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,20.

У цілому оцінюючи ситуацію в групі В Ліги чемпіонів, варто визнати, що кияни не витримали конкуренції з "Наполі" "Бенфікою" та "Бешикташем", втративши шанси навіть на третю сходинку у групі. "Динамо" набрало всього лише 2 очки за п'ять попередніх поєдинків групового етапу, причому, зробило це в гостях. Одну з нічиїх підопічні Сергія Реброва здобули у Стамбулі. Цю зустріч по праву можна назвати кращою для "Динамо" у нинішній єврокубковій кампанії.

Для "Бешикташа" матч у Києві є ключовим у році, що минає. Турецька команда має 7 очок у своєму активі і лише на одне очко відстає від лідируючих "Бенфіки" та "Наполі". Навіть у разі нічийного результату з "Динамо" стамбульці потраплять до плей-офф, якщо португальці або італійці програють. У "Бешикташа" є перевага над лідерами квартету за додатковими показниками.

Заради зустрічі у Києві головний тренер "Бешикташа" Шенол Гюнеш навіть пішов на ротацію складу в архіважливому недавньому поєдинку чемпіонату Туреччини проти "Фенербахче" (0:0).

"Мабуть, втрата очок пов'язана з ротацією складу. Для нас дуже важлива гра проти "Динамо" у Лізі чемпіонів. Від неї у нас багато що залежить, тому потрібно думати вже про Київ", - зазначив Гюнеш.

Хавбек "Динамо" Сергій Рибалка закликав київських уболівальників на трибуни і пообіцяв, що його команда цього разу обов'язково порадує хорошим футболом.

"Дуже прикро, що ми так виступили в цій Лізі чемпіонів, і вже останній тур нічого не вирішує. Хотілося б попросити уболівальників, щоб вони прийшли і підтримали нас. Ми постараємося показати гарний футбол, щоб вони залишилися задоволені. Ми зігріємо їх своєю грою, оскільки на вулиці холодно", - сказав Рибалка.

Поєдинок обслуговуватимуть шотландці. Головним арбітром призначений 44-річний адвокат з міста Пейслі Крейг Томсон. На лініях йому допомагатимуть Девід Макгічі та Алан Малвенні. Додаткові судді - Кевін Кленсі і Ендрю Даллас, четвертий Рейєр - Даглас Поттер.

Результати матчів українських команд за суддівства Томсона: Андорра - Україна - 0: 6, Україна - Словаччина - 0:1, "Барселона" - "Шахтар" - 5:1, "Шахтар" - "Порту" - 0:2, "Динамо "-" Боруссія "- 1:2.

Зустріч "Динамо" - "Бешикташ", що розпочнеться на НСК "Олімпійський" 6 грудня о 21.45, у прямому ефірі транслюватимуть телеканали "Україна" та "Футбол 1".

Турнірне становище у групі після 5-ти турів: "Бенфіка" - 8 очок, "Наполі" - 8, "Бешикташ" - 7, "Динамо" - 2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-