Жданов виступив на конференції відповідальних за спорт Міністрів РЄ у Будапешті

Жданов виступив на конференції відповідальних за спорт Міністрів РЄ у Будапешті

Укрінформ
Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов виступив на 14-й конференції міністрів Ради Європи, відповідальних за спорт, яка проходить у Будапешті.

У засіданні беруть участь заступник генсека Ради Європи Габріела Батані-Драгоні, президент Всесвітнього антидопінгового агентства Крейг Ріді, Єврокомісар з питань освіти, культури, молоді та спорту Тібор Наврачич та інші відповідальні за спорт особи, повідомили Укрінформу у прес-службі Мінмолодьспорту.

"Україна йде в авангарді всіх програм і заходів Ради Європи, спрямованих на розвиток спортивної сфери, боротьбу з допінгом та договірними матчами, насильством у спорті, - сказав Жданов. - Більше того, сьогодні ми можемо пишатися тим, що наша держава стала третьою країною в Європі, яка 16 листопада нинішнього року ратифікувала у парламенті Конвенцію РЄ проти маніпулювання спортивними змаганнями. Перед нами це зробили лише Португалія та Норвегія". 

На 14-й конференції міністрів РЄ обговорюється роль урядів країн у  підтримці зусиль Всесвітнього антидопінгового агентства щодо підвищення прозорості та незалежності антидопінгової політики, проблемні аспекти імплементації Конвенцій Ради Європи проти маніпулювання спортивними змаганнями, питання дерегуляції та розширення співробітництва між державними органами і спортивними організаціями тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-